Beregnet leveringstid er 4 til 9 dager!

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.  

Vi sender også til Sverige og Danmark. For kunder i Sverige og Danmark må alternativet frakt utland benyttes.

Leveringstid for ordre utenfor Norge er 1 til 2 uker!

kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .
 
Slik returnerer du
 
Ved retur ber vi deg om å kontakte oss innen 30 dager fra du mottok varen.
Legg ved sporingsnummer til returen i mail. Skriv til vår E-post: Kundeservice@diamantkupp.no
Husk å send returen innen 30 dager fra mottatt dato. 
 

1. Gå til ditt lokale postkontor og send pakken. Du må sende pakken som “Norgespakken”, “Ekspress over natten” eller rekomandert sending. Pga. varens verdi kan vi ikke akseptere retur som ikke er sendt som ovennevnte anbefalinger. Dette er også for din egen sikkerhet, da du selv er ansvarlig for at smykket kommer trygt frem. Husk å merke pakningen tydelig med mottaker og avsender. Det er viktig at du ikke merker pakken med ”smykker”, ”diamanter” eller liknende. Send oss sporingsnummeret på returen til Kundeservice@diamantkupp.no

2. Ved benyttelse av angrerett og bytterett, betaler kunden selv returkostnaden. 

3. Så snart vi har mottatt smykket, sender vi deg en bekreftelsesmail og kjøpet ditt blir kreditert.

Til informasjon. Vi har kun nettbutikk.Vi har ingen besøksadresse eller fysisk butikk i Norge. Når vi har mottatt diamantsmykket fra vår leverandør i UK så blir det aktuelle diamantsmykket sendt til kunden fra vårt kontor i Norge. Våre diamantsmykker kommer rett fra leverandøren og er av høy kvalitet.

For information: We have no visit address or warehouse in Norway, only online store. All our goods are in stock at our supplier in the UK and sent to customer on order. You can only order and pay in the online store using Klarna, card payment, Paypal or Vips. Our goods are duty free. We offer 30 days open purchase!