LAB LAGDE SIMULERTE DIAMANTER

I denne menyen har vi Diamantsmykker med lab lagde diamanter!

1-2 uker leveringstid! 

Har du spørsmål? skriv til oss på Kundeservice@diamantkupp.no så hjelper vi deg gjerne!❤

Hva er en lab laget simulert diamant? 

Vår leverandør av lab lagde simulerte diamanter er en anerkjent aktør på markedet. De lager de fineste lab lagde simulerte diamantene med tanke på optimal styrke og glans.

Disse diamantene er slående lik en naturlig diamant og man vil ikke kunne se forskjell om man ikke bruker stetoskop og har et trent øye.

Våre lab lagde simulerte diamanter kommer med livstidsgaranti! 

Vi tilbyr de fineste lab lagde diamantene på markedet med take på kvalitet og skjønnhet! Lab lagde simulerte diamanter og lab lagde carbon Amorphous diamanter! 

Ekte diamanter er opprettet i en geologisk prosess. Lab-lagde diamanter er produsert av en teknologisk prosess. Lab lagde diamanter er et kostnadsbesparende alternativ til ekte diamanter, som gir en topp ettertrakted gnist og skjønnhet til en mye lavere pris.

De er håndskåret og polert akkurat som diamanter.

Simulerte lab lagde diamanter er ikke som vanlige Cubic Zirconia, de vil ikke få riper eller bli tåkete slik som Cubic Zirconia / syntetiske diamanter gjør. Våre simulerte diamanter vil holde seg fine over tid.

De er skapt med tanke på så nøyaktig som mulig å ligne en naturlig diamant og varer som naturlige diamanter ved normal bruksslitasje.

Carbon Amorphous diamanter og Simulerte diamanter skinner og ser bedre ut enn 80% av alle naturlige diamanter der ute og vil holde seg fine i livstid ved normal bruksslitasje. 

Diamantene er satt i solide 14 karat gult gull, 14 karat hvitt gull eller 14 karat rosegull.

Diamantene er feilfrie med utmerket D farge og VVS klarhet. 

Diamantene er 100% konfliktfri.

Diamantsmykket kommer med elegant smykke boks og livstidsgaranti!

Alle våre diamantsmykker er helt nye/ubrukte og kommer rett fra produsenten!  

Våre diamamantsmykker med lab-lagde diamanter er laget av de dyktigste håndverkere i bransjen, noe som resulterer i en enestående finish og glansfulle lab-lagde diamanter, excellent cut, ekstremt rene og perfekte diamanter.

Garantien på våre diamantsmykker med lab-lagde diamanter! Dersom du skulle være uheldig å miste en diamant grunnet feil i produksjon eller skade / uhell så erstatter vi diamantsmykket. Vi påpeker at disse smykkene er laget av førsteklasses håndverkere med mange års erfaring i bransjen, dette er det beste produktet i dens kategori på markedet. 

Diamantsmykkene med lab lagde diamanter og carbon diamanter blir produsert/laget på bestilling fra kunde derfor tilbyr vi ikke angre eller bytterett på disse smykkene.
Leveringstid 1 til 2 uker!