LAB LAGDE CARBON DIAMANTER

I denne menyen har vi Diamantsmykker med lab lagde diamanter!

1-2 uker leveringstid! 

Har du spørsmål? skriv til oss på Kundeservice@diamantkupp.no så hjelper vi deg gjerne!❤

Hva er en lab laget diamant? 

Vi tilbyr de fineste lab lagde diamantene på markedet med take på kvalitet og skjønnhet! Lab lagde simulerte diamanter og lab lagde carbon Amorphous diamanter! 

Ekte diamanter er opprettet i en geologisk prosess. Lab-lagde diamanter er produsert av en teknologisk prosess. Lab lagde diamanter er et kostnadsbesparende alternativ til ekte diamanter, som gir en topp ettertrakted gnist og skjønnhet til en mye lavere pris.

De er håndskåret og polert akkurat som diamanter.

Simulerte lab lagde diamanter er ikke som vanlige Cubic Zirconia, de vil ikke få riper eller bli tåkete slik som Cubic Zirconia / syntetiske diamanter gjør. Våre simulerte diamanter vil holde seg fine over tid.

Våre menneske skapte carbon Amorphous diamanter består av millioner av små diamantkrystaller som er bundet eller justert sammen. Disse karbonbindinger er infundert i en krystall som gjør de øvre lagene av steinen til både en simulant og en menneskeskapt diamant. 

Gjennom bruk av ADT (amorf diamantteknologi) tilføres menneskeskapte diamantkrystaller i simulerte krystaller for å skape en diamanttopp som er laget av rene karbon SP3-bindinger. Dette tilfører et tykt lag med organisert gitter på overflaten av disse steinene og lar dem formidle et utseende og en følelse som tilnærmer seg autentiske diamanter. Faktisk er de optiske og fysiske egenskapene de nærmeste en syntetiske diamant kommer til naturlige diamanter. Det øvre laget av karbon gir disse en styrke og gnistrende glans som gjør at de skiller seg ut blant de andre menneskeskapte diamantene også fordi de er så like en naturlig diamant.

Denne diamanten er noe av det nærmeste man kommer en naturlig diamant av lab lagde diamanter. Diamanten har en substans hardhet på 9.8. En naturlig diamant har substans hardhet på 10.  

Klarheten til en Amorphous Diamant

En diamant - enten den er ekte eller syntetisk, fungerer som et prisme, og deler lys i et spektrum eller regnbue av farger som reflekterer dette lyset som fargefliser. Dette kalles en diamants “ild”. Jo mer fargerikt bålet er, desto høyere er fargen på diamanten.

Her har Amorphous diamanten en enorm fordel fremfor alle de andre - både ekte eller syntetisk. En Amorphous diamant har en vakker glans (eller hvit lysretur) og brann. Det er balansert til samme optiske egenskap som glansen og ilden til en feilfri hvit diamant.

Kun ved hjelp av stetoskop kan en med trent øye eventuelt klare å se at det er en lab laget diamant.

De er skapt med tanke på så nøyaktig som mulig å ligne en naturlig diamant og varer som naturlige diamanter ved normal bruksslitasje.

Carbon Amorphous diamanter og Simulerte diamanter skinner og ser bedre ut enn 80% av alle naturlige diamanter der ute og vil holde seg fine i livstid ved normal bruksslitasje. 

Diamantene er satt i solide 14 karat gult gull, 14 karat hvitt gull eller 14 karat rosegull.

Diamantene er feilfrie med utmerket D farge og VVS klarhet. 

Diamantene er 100% konfliktfri.

Diamantsmykket kommer med elegant smykke boks og livstidsgaranti!

Våre Lab lagde simulerte diamanter kommer med sertifikat! 

Alle våre diamantsmykker er helt nye/ubrukte og kommer rett fra produsenten!  

Våre diamamantsmykker med lab-lagde diamanter er laget av de dyktigste håndverkere i bransjen, noe som resulterer i en enestående finish og glansfulle lab-lagde diamanter, excellent cut, ekstremt rene og perfekte diamanter.

Garantien på våre diamantsmykker med lab-lagde diamanter! Dersom du skulle være uheldig å miste en diamant grunnet feil i produksjon eller skade / uhell så erstatter vi diamantsmykket. Vi påpeker at disse smykkene er laget av førsteklasses håndverkere med mange års erfaring i bransjen, dette er det beste produktet i dens kategori på markedet. 

Diamantsmykkene med lab lagde diamanter og carbon diamanter blir produsert/laget på bestilling fra kunde derfor tilbyr vi ikke angre eller bytterett på disse smykkene.
Leveringstid 1 til 2 uker!